Det är mycket nu…

Det går lite si och så med läsningen just nu. Har hamnat i något konstigt stressbeteende som medför att jag börjar med en bok, läser kanske 30 sidor, inser att fan det var ju en annan bok jag är tvungen att läsa till ett visst datum, börjar på den boken, läser kanske 30 sidor, inser att fan det finns andra böcker det är mer bråttom med, byter bok och ja, ni fattar hur det fortsätter.

Vad har jag då för deadlines? En bok till bokcirkel på fredag, den är lättläst så det bör jag klara. Lånar den av mamma idag. På fredag ska jag också på bokrelease och då borde jag väl ha läst boken, eller i alla fall typ 30 sidor av den. Bokcirkel igen på måndag och här är jag beredd att kasta in handduken, men kanske, kanske hinner jag.

Och så är det böcker som ska tillbaka till biblioteket, böcker som jag borde läsa innan resten av bokbloggarvärlden har gjort det och jag därmed tröttnat innan jag ens börjat, böcker som jag nästan läst ut och därför borde läsa ut om inte annat för lässtatistiken och så böcker som ropar efter att bli lästa. De senaste är nästan de som ställer till det mest. Det finns så himla många böcker jag vill läsa precis exakt nu.

Våren med alla nya böcker är absolut underbar, men hjälp vilken lässtress den för med sig. Dags för en lista kanske? Det brukar hjälpa lite.

4 reaktioner på ”Det är mycket nu…”

  1. Känner igen stressen. Trots att det är en härlig stress så kan det ibland bli en aning för mycket. Man önskar man hade så mycket mera tid till att bara läsa.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d