Vik hädan lässvacka

Efter en riktigt trög början på läsåret har jag haft ett grymt flow hittills i april. Underbart! Läsningen har gått snabbt och jag har läst mycket bra. Nu börjar en viss mättnad komma krypande och mitt lässug är borta. Helt naturligt kan man tänka, lite baksmälla sådär, men jag vill verkligen inte hamna i en svacka igen.

Lösningen? Något riktigt lättsmält så klart som dessutom handlar om en bokhandel. Kan bli hur bra som helst.

7 reaktioner på ”Vik hädan lässvacka”

  1. Inhandlade den för inte alls så länge sen. Den står och väntar i bokhyllan tills jag som du hamnar i en liten svacka. Perfekt läsning för det!

  2. Böcker som har glitter på omslaget (eller är skrivna av en författare som haft glitter på ett annat omslag) är lätt bästa sortens svack-upptagningsböcker! Hoppas den funkar.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: