O som i ologisk

Ni vet att jag älskar listor och jag skriver läslistor oftare än de flesta. Nu tror du kanske att det beror på att jag läser så himla snabbt och därför läser ut alla böckerna på läslistorna så att jag måste skriva nya. Det kan man tro. Riktigt så är det dock inte.

Bodil Malmsten klagar över att det inte är någon ordning på hennes papper, men jag ärmer trött på att det inte finns någon ordning på min läsprioritering. Som nu, flera bra biblioteksböcker att läsa, två bokklubbsböcker varav en drygt 800 sidor innehållande dvärgsex, flera aktuella recensionsböcker väntar också på att bli lästa och bland dem finns några som lockar riktigt, riktigt mycket.

Så vad gör jag?

Börjar läsa en pdf av Kristina Ohlssons kommande deckare Paradisoffer som har recensionsdag 18 april. Visst är jag bra på att prioritera.?Sägas bör dock att det här är en riktigt bra bok och jag kan verkligen inte sluta. Måste få veta hur det går för det kapade planet. Men den 18e april. Hur tänkte jag?

2 reaktioner på ”O som i ologisk”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: