Med kärlek som tema

 

 

När jag var yngre hade jag ibland svårt att skilja på de världar jag levde i. I den verkliga dagen hände det en hel del självklart, men jag levde inte sällan i en fiktiv värld där mina favoritböckers karaktärer fanns på riktigt. För att fira alla hjärtans dag kommer jag att bjuda på några inlägg om böcker som handlar om kärlek och om karaktärer och kärlekspar jag älskat och fortfarande älskar.

De böcker jag läste som ung, eller yngre kanske jag ska säga, har stannat kvar. Inte så konstigt då de blev lästa om och om igen. Numera återser jag inte karaktärer lika många gånger och därmed blir vår kärlek mer av en flirt.

Självklart kommer jag också ägna dagen åt att pussa och krama dem jag älskar, men böckerna och de som befolkar dem kommer att stå i fokus just här på bloggen

Hur är det med din bokkärlek en dag som denna?

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: