Tematrio – Julklappsönskningar

Klart jag önskar mig böcker i julklapp. Jag behöver inga, men jag önskar mig ändå fler. Förra året fick jag en hel hög av min kära svägerska som kikat på min önskelista på bloggen. Det gillas. Kanske ska fylla på den lite för säkerhets skull…

Till att börja med väljer jag dock en tematrio med önskningar precis som Lyran vill att jag ska göra.

1. Jonas Karlsson är en trevlig prick  som jag har en liten, liten hang-up på. Allt han tar i blir liksom guld och jag är därför tämligen säker på att jag kommer att älska hans nya novellsamling Spelreglerna.

2. Huset du älskade av Tatiana de Rosnay verkar ungefär hur söt som helst. Jag behöver en mysbok i jul!

3. En av årets snackisar är helt klart Flod av Carolina Fredriksson och jag vill väldigt gärna läsa den. Tror att Fredriksson ligger bra till för Borås Tidnings Debutantpris och tänker läsa boken innan de nominerade avslöjas. När det nu är…

 

 

4 reaktioner på ”Tematrio – Julklappsönskningar”

  1. Skriver Jonas K verkligen bra? Jsg har undvikit honom för jag blir så störd av att jag har så många förställningar om honom. Positiva visserligen, men det är just att jag ”vet” vem han är som stör.

  2. Jonas noveller är bra! Flod har jag funderat på men inte riktigt kommit mig för. Den verkar tung på ngt sätt, du kan väl läsa först så får jag se vad du tyckte?

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: