4 x Dorothy Sayers

Jag som ännu inte läst något av Dorothy Sayers blir väldigt sugen på nyutgåvan av fyra av hennes böcker som  Albert Bonniers förlag ger ut i maj. Boxen innehåller Oskuld och arsenik, Drama kring ung dansör, Kamratfesten och Lord Peters smekmånad som gavs ut mellan 1930 och 1937.

 

6 reaktioner på ”4 x Dorothy Sayers”

  1. jag såg den boxen också och blev sugen.=) Har nog ingen av dem själv, de jag läste läste jag i oordning och snodde ur mammans hylla en gång i tiden.

  2. Åh, jag läste också ur mammas bokhylla, och jag älskade dem. Dorothy Sayers, Agatha Christie, Mary Stewart och många, många fler var bland de första vuxenböcker jag läste! Om och om igen…Och absolut inte i någon ordning efter vad jag kan minnas!

    1. Min mammas hylla var välfylld, men inte av så många deckare. Mer Fogelström, Moberg, Ivar-Lo, Moa Martinsson och andra gamla godingar.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: