Veckans kulturfråga v.25 2023

Nu har jag snart semester. Skoljobbet slutade igår och jag ska bara fixa det sista gällande några extraknäck så har jag ledigt på riktigt. Efter idag tar också Veckans kulturfråga sommarledigt och vi avslutar med att fundera över sommarkultur. Det kan handla om böcker du tänkt läsa, men också annat kulturellt som står på schemat.

Vilka kulturella planer har du inför sommaren?

Jag ser fram emot att läsa massor. Dels böcker som passar till utmaningen Jorden runt på 80 dagar, men också annat som jag skjutit upp av olika skäl. Hoppas bara att min koncentrationsförmåga kommer tillbaka nu när jag får en lugnare tillvaro. Det har varit lite si och så med den det senaste.

Två konserter är planerade i sommar. Dels ska jag och yngste sonen se Elton John i Stockholm och sedan tar vi även med maken när det är dags för Coldplay på Ullevi.

I början av juli träffar jag några vänner i Stockholm och då blir det med säkerhet också kulturellt innehåll. Jag har ännu inte varit på Nationalmuseum och skulle gärna gå dit.

9 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.25 2023”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: