enligt O

Tankar från en bokberoende

Klart det är böcker som gäller

Det var första april igår och därmed är den nya inriktningen på bloggen inte riktigt sann. Enligt O blir alltså inte fotbollsblogg framöver. Däremot är det alldeles sant att Blåvitt är laget i mitt hjärta och att jag förut hängde en hel del på det som då var gamla Ullevi på riktigt. Sedan barnen kom har det dock inte blivit några säsongskort. Faktiskt nästan inte några matcher alls, då jag prioriterat annat.

Böcker är alltså det som gäller även framöver även om även tiden för bloggande och läsning just nu är ganska så minimal.

Just nu läser jag den här fina boken:

Föregående

Nytt tema på bloggen

Nästa

Allt som blir kvar

5 kommentarer

  1. Jösses vad dum jag är! Jag gick på det och blev faktiskt lite bedrövad.

    • Förlåt för att jag lurades. Älskar fotboll, men blogga om det kommer jag inte att göra. 🙂

  2. Anade att det var något lurt 🙂

  3. Janna

    Haha jag gick då på det och tänkte “jaja, får väl försöka sålla bort fotbollsinläggen från flödet”?! Luring där! ?

    • Lite kul att luras ändå, men jag ångrade mig ändå efteråt och fick lite dåligt samvete. Tur att du kom tillbaka trots allt.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: