Klart det är böcker som gäller

Det var första april igår och därmed är den nya inriktningen på bloggen inte riktigt sann. Enligt O blir alltså inte fotbollsblogg framöver. Däremot är det alldeles sant att Blåvitt är laget i mitt hjärta och att jag förut hängde en hel del på det som då var gamla Ullevi på riktigt. Sedan barnen kom har det dock inte blivit några säsongskort. Faktiskt nästan inte några matcher alls, då jag prioriterat annat.

Böcker är alltså det som gäller även framöver även om även tiden för bloggande och läsning just nu är ganska så minimal.

Just nu läser jag den här fina boken:

5 reaktioner på ”Klart det är böcker som gäller”

  1. Haha jag gick då på det och tänkte ”jaja, får väl försöka sålla bort fotbollsinläggen från flödet”?! Luring där! ?

    1. Lite kul att luras ändå, men jag ångrade mig ändå efteråt och fick lite dåligt samvete. Tur att du kom tillbaka trots allt.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: