enligt O

Tankar från en bokberoende

Nytt tema på bloggen

Idag inleds årets Allsvenska med en riktigt stor match på Ullevi mellan IFK Göteborg och Malmö FF. Eftersom fotboll är viktigt för mig har jag bestämt mig för att under årets säsong (till att börja med) skriva mer om fotboll och mindre om böcker. Det var många år sedan jag hade säsongskort på Blåvitts matcher, men nu är det dags igen. Jag lovar alltså matchreferat, analyser av lagets spel och porträtt av spelarna. Det kommer göra att jag inte hinner med så mycket läsning och det kommer att bli färre inlägg om böcker. Jag känner dock att det är dags för en förändring, då jag skrivit om böcker så länge och behöver en ny utmaning.

Hoppas att ni hänger här även i framtiden!

Föregående

Det är bara gudarna som är nya

Nästa

Klart det är böcker som gäller

5 kommentarer

  1. Det är ju för väl att jag har lite koll på dagens datum 😀

  2. Blåvitt kan man ju alltid läsa om 🙂

  3. Jag kanske också ska sadla om och skriva om hästar. Eller inredning, vi håller ju på och renoverar hemma. Så många val, så lite bloggtid.

  4. Britt-Marie Hagman

    Javisst kan man lova sådant en sån här dag!?

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: