Håller en tumme för våra gamla elever

Idag är det dags för deltävling två i årets melodifestival och jag håller tummar och tår för Dismissed som tävlar med låten Hearts Align skriven av Ola Salo och Peter Kvint. De har alla gått på estetiska programmet på Lerums Gymnasiet, visserligen innan jag började arbeta där, men jag har väldigt många kollegor som är stolta idag. Även jag blir helt varm i hjärtat av deras egna stil och tänker att det är estetelever när de är som bäst. Egensinniga, mångsidiga och unika. Här kan du se en kort snutt från framträdandet. Precis som Ola Salo själv säger verkar låten och bandet verkligen vara en bra kombo. Dismissed låter inte som The Ark, men det är ändå naturligt att just de framför Salos låt.

Nyfiken på fler låtar? Det här är min favorit.

Visst hade det varit coolt om Dismissed kunde ta sig direkt till final, men får man tro genrepspubliken blir det inte så, men väl en plats i andra chansen.

1 reaktion på ”Håller en tumme för våra gamla elever”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: