Ingen Sigtuna, men väl Visby

Tyvärr blir det ingen Sigtuna Litteraturfestival 2017. Enligt en artikel i SvB har festivalen vuxit för snabbt och organisationen behöver ses över. Festivalen tar därför paus ett år och återkommer förhoppningsvis med ny kraft 2018. Tråkigt tycker jag, som verkligen gillade mitt första besök i Sigtuna 2016, men jag hoppas att nya Sigtuna Litteraturfestival blir minst lika bra. Nu hade jag, turligt nog, ändå bestämt mig för att faktiskt inte åka dit i år, utan istället göra ett premiärbesök i Visby och Crimetime Gotland.

Tidigare år har det varit omöjligt för mig att åka, då festivalen legat precis vid terminsstart då det som lärare är helt omöjligt att ta ledigt. Det kan hända att jag skrev ett något bittert inlägg om det. Nu har Crimetime tidgarelagts och går av stapeln redan 3-5 augusti och då är det självklart att jag är där. Tack så hemskans mycket för att jag inte behöver vara lika bitter 2017.

Frågan är vad som händer 2018, om det blir Sigtuna 2.0, Crimetime eller kanske premiärbesök på Louisiana. Jag återkommer med det, lika bra att ta ett år i taget.

3 reaktioner på ”Ingen Sigtuna, men väl Visby”

  1. Synd med Sigtuna, jag gillade verkligen formatet där och det var en mysig stad att vandra runt i.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: