Crimetime – inte för lärare från västkusten

Sharon Bolton
Sharon Bolton

Programmet på Crimetime Gotland 17-20 augusti lockar onekligen med namn som Sharon Bolton och Elizabeth Hand. Tyvärr är det helt omöjligt att som lärare få ledigt precis när höstterminen startar och att åka från Göteborg till Gotland bara över lördag-söndag är inte aktuellt.

Lite avundsjuk är jag allt, men jag har i alla fall Sigtuna att se fram emot. Sedan blir det Bokmässan på hemmaplan i september och självklart Stockholm Literature i oktober. Det känns helt klart som en bra litteraturhöst också utan Crimetime.

Vilka kulturevenemang ser du fram emot i höst?

 

Foto: Michael Webberly

7 reaktioner på ”Crimetime – inte för lärare från västkusten”

  1. Eftersom du är en av mina mest stabila ciceroner i deckargenren hade du varit väl värd ett besök på Gotland.

  2. För mig blir höstens höjdpunkter att se Jonas Gardell i Stockholm och musikalen Les Miserables i Karlstad. Det sistnämnda får räknas som hemmaplan.

  3. Har också svårt att komma iväg nu pga jobbet, och Bokmässan är ännu mer omöjlig. Men på hemmaplan har vi Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall som går för femte året i rad!

  4. Crimetime funkar tyvärr inte för mig heller. Gotland ligger onekligen långt från västkusten. Även om jag inte är lärare så är det uppstartskaos i familjen. Tur att stora bokmässan ligger i Göteborg! Och sista helgen i november finns en något mindre bokmässa i Halmstad, Halländsk bokmässa.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: