Promenad i Sophie Elkans fotspår

När jag och Anna höll i Göteborg läser 2013 fick vi kontakt med Marie Hjalmarsson Engelke, som arbetar på Nääs slott och dessutom gett ut boken Jag har en plats. Sophie Elkans liv genom brev till Selma Lagerlöf 1893-1900. Vi lyssnade till Hjalmarsson Engelke på Nääs och jag gjorde också en intervju med henne, som du kan läsa här och här.

Jag fick ett mail från Marie Hjalmarsson Engelke där hon bjöd in till en Elkan-promenad onsdagen den 7/9 kl 18. Samling vid Hotel Avalon vid Kungsportsplatsen. Det blir samma upplägg som förra sommaren för er som var med då blir det tyvärr inga nyheter. Anmäl intresse till Marie på mail mariehj (at) gmail.com

Vill du istället se Nääs slott med Marie som guide, så kommer hon att guida lördagen den 3/9 kl 12, 13.30 och 15 och då blir det lite extra om Sophie Elkan.

 

1 reaktion på ”Promenad i Sophie Elkans fotspår”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: