En uppdaterad lista

Inspirerad av Feministbiblioteket har jag ägnat en del av kvällen åt att uppdatera min bredare lista, som ska funka som inspiration för att bredda min läsning geografiskt. Början av 2016 har gått ganska bra just geografiskt, trots att jag läst få böcker. Det finns en hel del böcker på listan som jag tror skulle passa mig perfekt och hoppas få tummen ur att läsa ett gäng innan året är slut.

Har du några tips på böcker som borde läggas till på listan?

2 reaktioner på ”En uppdaterad lista”

  1. Roberto Bolaño har jag precis läst en bok av, ”De vilda detektiverna”. Han är från Chile ursprungligen, har även bott i Mexico och Spanien under sin livstid.

    Från Japan finns t.ex. Taichi Yamada, en av Japans mest kända författare idag. Jag har hans ”Främlingar” oläst i pocket i hyllan (det enda översatta verket till svenska såvitt jag förstår).

    1. Jag kanske ska ge Roberto Bolaño en chans till. Läste Amulett i bokklubben och gillade inte speciellt mycket. Taichi Yamada har jag inte läst, ska kolla upp.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: