Det har börjat …

9789127139961

Varje dag är det nu någon eller några som hittar min blogg genom att googla ”Vem är Olof Sten?”. Jag visste det. Mitt svar är kort och gott ”Jag vet inte och jag bryr mig inte”.

Däremot måste jag säga att Lena Anderssons andra bok om Ester Nilsson, med titeln Utan personligt ansvar, verkar bättre än den första, trots att det kanske är för tidigt att uttala sig efter bara några sidor.

Spekulera på ni, för mig gör det detsamma vem en fiktiv karaktär baseras på. Annah Björk på Expressen menar att hon vet vem han är. Kanske avslöjas det. Kanske inte, då mannen i fråga inte är intresserad av att det görs.  Om det nu är så att han finns. Enligt Natur och kulturs förlagschef Richard Herold är det snarare så här det ligger till:

”Jag tror att jag har en stor del av läsekretsen med mig när jag säger att det enastående med Lena Anderssons två romaner är att hon på något märkligt sätt har lyckats skriva böcker som handlar om just mig.”

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: