Nu SKA jag läsa Tartt

Min rädsla för att läsa något mer av Donna Tartt efter fantastiska Den hemliga historien aka DHH, kan tyckas lite märklig, men faktum är att jag skjutit på läsandet av hennes två andra böcker. The Little Friend har funnits hemma i ett par år, The Goldfinch sedan den kom ut, men jag vågar inte riktigt närma mig dem. Ständigt letar jag efter det perfekta tillfället, men det har ännu inte uppenbarat sig.

Men kanske är det dags nu då Donna Tartt tilldelats Pulitzer Prize for Fiction. Dessutom har hon nominerats till Bailey’s Women’s Prize for fiction. Förhoppningsvis tyder det på att The Goldfinch verkligen är så bra som jag hoppas.

Stort grattis till Donna Tartt!

 

Photo by Ray Hennessy on Unsplash

 

 

5 reaktioner på ”Nu SKA jag läsa Tartt”

  1. Jag älskade The Little Friend, The Goldfinch … inte lika mycket. Men jag kanske är i minoritet, nu med Pulitzer och allt. Blir kul att läsa ditt omdöme så småningom!

  2. Åh du är inte ensam! Har också haft The Little Friend hemma i flera år och The Goldfich i Kindlen ett bra tag nu men är så rädd att påbörja dem. SÅ konstigt det där.

    1. Precis, rädslan för att de ska vara dåliga gör att jag kanske missar två bra böcker. Skärpning på det. 😉

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: