Fyrahundrafemtio

450_Ettan_WWW600px

Nu kan du läsa mina bokcirkeltips och självklart mycket mer i nya magasinet Fyrahundrafemtio, vars första nummer just kommit ut.

Älskar omslaget och hoppas tycka lika mycket om innehållet. Det jag sett tilltalar nörden i mig och jag hoppas att Jens Liljestrand har fel i att vi är få av den sorten. Nu är jag visserligen gymnasielärare som älskar Maggie O’Farrell och tillhör alltså den av Liljestrand definierade minimala målgruppen, men några sådana till måste det väl finnas.

4 reaktioner på ”Fyrahundrafemtio”

  1. Jag har bara hunnit läsa lite men gillar väldigt mycket såhär långt (och det vet vi ju alla hur ointresserad jag brukar vara av litteraturtidskrifter…) Jag tror att Liljestrand har fel, om tidningen bara når ut så tror jag att gillarna skulle kunna bli väldigt många. Tänkte skriva om den så snart jag läst *gör en mental notering om att packa ner den i resväskan ikväll*

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: