Gamla godingar 8

20130628-132931.jpg

Titta vad jag hittade i mormors bokhylla! En riktig klassiker, som jag inte längre minns något av mer än känslan jag fick av att läsa den. Sidney Sheldon var lite, lite förbjuden och kittlande helt klart. På andra sidan midnatt handlar om Noelle som gör allt för att hämnas på sin ungdomskärlek Larry som svek henne. Hämnd verkar vara något av ett favorittema för Sheldon. Om jag inte minns fel blev boken också film?!

Läste du också Sidney Sheldon?

4 reaktioner på ”Gamla godingar 8”

  1. Jag läste också Sidney Sheldon. Marys chans, Tracys hämnd, Lucias flykt, Catherines dröm. Jag tyckte bäst om Tracys hämnd.

  2. Såklart har jag tryckt i mig ett antal Sidney Sheldon. *går och kollar om de står kvar i hyllan* Nej, de stod inte kvar. Måste ha rykt i samma rensning som alla Danielle Steel. 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: