Gamla godingar 2

20130626-105028.jpg

Jag brukar hävda att att jag inte gillar brevromaner, men riktigt så enkelt är det inte. Bra brevromaner går nämligen alldeles utmärkt och Gå dit hjärtat leder dig av Susanna Tamaro är definitivt en bra sådan.

En mormor skriver brev till sin dotterdotter och berättar saker som hon vill ska komma fram, men som hon aldrig delat tidigare. Kanske gör hon det inte nu heller, då det är osäkert om breven verkligen blir skickade.

Jag minns att jag grät floder då jag läste denna lätt sentimentala, men mest väldigt fina och gripande historia. Ibland tar jag fram den och klappar lite på den, men det var länge sedan jag läste om den. Dessutom har jag fått just det här exemplaret av min käre make, som jag då var alldeles nykär i.

4 reaktioner på ”Gamla godingar 2”

  1. denna bok är med på min 12 topp böcker! Det finns faktiskt en fortsätt bok på denna, min mamma har den och jag lånar den just nu. denna bok alltså den andra är STÖRT omöjligt att få tag på, letar efter den varje gång jag går in i second hand affärer! Boken heter Lyssna på ditt hjärtats röst

  2. Hur länge sedan är det den kom? 15 år sedan? Jag var helt tagen av den då. Sedan lånade jag den till en dåvarande kurskamrat och så var boken borta för alltid. Men jag tänker ofta på den för den har liksom klistrat sig fast i minnet.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: