Bok nummer två

13049502_O_1

Asfaltsänglar av Johanna Holmström är andra boken i GP:s digitala bokcirkel och en bok jag velat läsa ett tag. En snackis helt klart, men trots det har jag väldigt luddiga kunskaper om vad den egentligen handlar om. Det jag vet är att de flickor som ”ramlar” från balkonger kallas asfaltsänglar.

Jag googlade lite och fann till min glädje att Holmström faktiskt är finlandssvensk och bosatt i Helsingfors, vilket gör att jag snart har fått ännu ett land i min läsutmaning. Här finns förresten hennes blogg.

Jag gillar konceptet att diskutera under läsningen. Det skulle vi göra oftare även bland bokbloggare. Kanske en bokbloggscirkel i höst när vi hämtat oss efter Bokmässan?

 

1 reaktion på ”Bok nummer två”

  1. En bok som jag läste och tyckte var mycket bra i våras. Jag har lämnat den vidare till flera unga tjejer som också tyckte den var bra. En annan bild av muslimsk uppväxt.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: