Jag lyckades undvika en katastrof!

I natt vaknade jag kallsvettig. Det slog mig plötsligt att de rea-böcker jag beställt faktiskt var uppdelade i två paket. Jag hade bara hämtat ett.

Det är nu det inte är läge att kommentera att jag inte skulle handla något på  rean. Det är en oviktig petitess i sammanhanget.

Jag hittade telefonen, började bläddra i de sms jag fått och där var det.  Paket från Adlibris finns att hämta. Avsänt den 5 mars.

Det är den 14e idag. Tänk om paketet hunnit skickas tillbaka.

Jag lyckade somna om.

Dagens lämning av grabbarna O gick supersmidigt. Lugna och glada grabbar tog på sig utan gnäll och vi var på väg i tid.

Det betydde att det fanns tid för mig att åka till Shell innan jag drog till jobbet. Lite nervöst läste jag mitt sms om och om igen i kön till paketutlämningen.

Och sedan kom det. Knubbigt och härligt. Det fanns kvar och nu var det mitt.

Än så länge väntar det i bilen, men i eftermiddag då…

 

Vet ni vad det hemskaste är? Jag kommer inte ens ihåg vilka böcker som finns i paketet. Men jag är fullkomligt säker på att jag verkligen behöver dem. Fullkomligt.

14 reaktioner på ”Jag lyckades undvika en katastrof!”

  1. Usch, vilken fasa. Vad skönt att det låg kvar där. Och vad har egentligen minnet av vilka böcker som finns i paketet med behovet av dem att göra?

  2. Gaaa, sjalv skulle knappt ha kunnat somna om! Jag har varit i liknande situationer och det ar…aslaskigt!

    Och ja, vad det an ar i sa behover man knubbiga sma paket ibland!

  3. Tvivlar på att jag hade kunnat somna om efter den tanken! Och vadå minnas böckerna…det blir ju mer spännande om man inte gör det, lite som julafton utspritt under året 😀

  4. Hahahaha, bara en boknörd som beställer lagom ofta kan faktiskt lyckas GLÖMMA att man har ett paket till att hämta!=) Nu kan man se det som att du fick ett bonuspaket nästa, även fast du betalat för dem redan.;)

    1. Helt oförklarligt om du frågar mig. Har ingenting med antalet paket att göra. Möjligen beställer jag så få att jag inte har vanan inne. 😉

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: