enligt O

Tankar från en bokberoende

Bokustoppen v.38

Jag insåg just att jag glömt att titta till Bokustoppen på några veckor, men det verkar ju inte riktigt så med tanke på att Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann fortfarande ligger etta. Tvåa är den bok på listan som jag är mest sugen på att läsa av de tio som finns representerade, nämligen Igelkottens elegans av Muriel Barbery. Med tanke på helgens bokshoppande borde jag verkligen köra köpstopp ett bra tag till, så vi får väl se om jag köper den om den går upp i topp.

En annan bok som faktiskt redan står i hyllan är Maskarna på Carmine Street av Håkan Nesser. Ser fram emot läsningen måste jag säga då jag hört grymt mycket positivt om den.

Inga nya böcker att lägga till läslistan ännu alltså och tur är väl det.

Föregående

Kort och intensivt

Nästa

Bokfrågornas ABC del 15

1 kommentar

  1. Maskarna på Carmine Street gillade jag riktigt mycket. Jag lyssnade på den som ljudbok (min enda ljudbok hittills) och Nessers röst förhöjde verkligen upplevelsen. Jag tycker att den är väldigt bra men också väldigt tung bitvis. Väl värd att ta sig igenom det tunga dock.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: