Veckans kulturfråga v.36 2022

Tidigare i veckan röt jag till gällande utbudet på strömningstjänster för böcker. Veckans kulturfråga handlar därför om bokformat.

Vilket bokformat föredrar du och varför?

Förr var det pocketböcker jag läste mest av, men de senaste åren är det e-böcker som gäller för min del. Jag har två läsplattor som jag läser på och ibland använder jag min iPad. Om jag läser pappersböcker föredrar jag faktiskt inbundna böcker och sådana är förlaget snälla nog att skicka ibland. Mitt absoluta favoritformat danskt band försvinner tyvärr mer och mer. Synd då de mjuka pärmarna i kombination med en större text än pocketupplagan, verkligen ger det bästa av två världar.

9 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.36 2022”

    1. Så är det verkligen! Börjar dock tycka att texten är för liten och har inte riktigt insett att jag är så gammal att jag borde använda mina läsglasögon …

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: