En styck ny bokblogg

De senaste dagarna har ägnat åt att göra arbetsmaterial till höstböcker som ges ut på Nypon och Vilja förlag, titta på fotboll och så har jag startat en ny blogg. Bloggen heter Boktips för unga och vänder sig främst till lärare, föräldrar och andra som söker efter böcker som passar unga läsare. Självklart är de unga läsarna också välkomna, men jag tror inte riktigt att bloggformatet är deras grej.

Än så länge finns bara tio boktips på nya bloggen, men planen är att fylla på med ett rejält gäng under sommaren, så att bloggen är välfylld inför höstterminen. Jag har också skapat en sida på Facebook som ni gärna får gilla.

Även om jag försummat enligt O den här helgen har jag absolut inga planer på att överge den. Inte heller kommer jag att sluta skriva om ungdomsböcker, utan det blir snarare dubbla inlägg i framtiden där det som publiceras på Boktips för unga har mer fokus på skola och undervisning. Förhoppningsvis blir det också mer överskådligt och lättare att hitta passande titlar för unga, än det är på enligt O.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: