Idag köpte jag …

… INTE den här boken, trots att jag var väldigt sugen. 

Dramarama är visserligen en av E Lockharts tidiga böcker, som kom ut redan 2007, men de tre jag läst av henne hittills har alla varit bra. Bäst är utan tvekan The Disreputable History of Frankie Landau-Banks med We were liars som god tvåa. En bit därefter hamnar Fly in the wall, som var charmig men inte wow. Även den senare är en äldre titel, så kanske ska jag vänta tills september när nya boken Genuine Fraud släpps. Märkligt förresten att den redan har en massa recensioner på Goodreads. Har jag missförstått det där med releasedatumet?

3 reaktioner på ”Idag köpte jag …”

  1. Ååååh! Bok av Lockheart som jag inte sett …
    Har å andra sidan Frankie-boken oläst i hyllan, så jag ska inte heller skaffa.
    Starkt av dig att stå emot! 😉

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: