Tisdagsutmaning: Bröllopsfantasi

Då det är prinsbröllop och säkert en massa andra bröllop på gång den här veckan, kör vi bröllopstema på Kulturkollo och tisdagsutmaningen handlar självklart om just det.

Lotta vill att vi svarar på följande frågor:

Vilket är ditt fiktiva favoritbröllop?

Det är svårt faktiskt, men det får bli ett från Grey’s anatomy, nämligen när Callie och Arizona gifter sig. Sann lycka och en orgie i vitt. Sedan är också Merediths och Dereks icke-bröllop himla fint.

Vilka två fiktiva karaktärer är inte men borde vara gifta med varandra?

Det är bara att konstatera att det finns karaktärer som borde mötas. Jag kan tänka mig att Helena, som är så olycklig i Till flickorna i sjön behöver en kul kille. Kanske kan Joey i Vänner muntra upp henne lite. De behöver kanske inte gifta sig, men en liten fling sådär.

Photo by Denny Müller on Unsplash

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: