Massolit Book Blog Awards

mbba_logo

För fjärde året i rad delas ett bloggpris ut, förut hette förlagsgruppen Forma, nu Massolit och priset har således bytt namn till Massolit Book Blog Awards. Priset ska uppmärksamma ”de bokbloggar som under 2014 på bästa sätt främjat intresset för litteraturen och skapat ett eget rum för den bokintresserade att vistas i”.

En gång vann jag, något som definitivt var riktigt stort. Det var bara två år sedan, men på många sätt känns det som en evighet. Förra året satt jag i juryn och då vann Marcusbiblioteket pris för årets bokblogg, självklart ett lysande val. Årets nischade blogg blev Sista timmen, som boktipsar på instagram och årets bokbloggsinlägg skrevs av Bokunge.

Priset är även i år uppdelat i tre kategorier:

1. Årets bokblogg

2. Årets nischade blogg

3. Årets bokbloggsinlägg

 

Från 6 februari fram till 13 februari går det att nominera din favoritbokblogg på massolit.se, därefter sammanträder juryn och utser tre nominerade i varje kategori och det är också juryn som, efter att läsarna fått säga sitt 2-9 mars, utser vinnaren den 11 mars.

Vinnarna erbjuds att sitta med i nästa års jury och det går inte att vinna priset två år i rad.

Årets jury består av:
Annika Hermele, Stockholm läser och bokcirklar.se
Carin Söderström, Adlibris
Carina Nunstedt, Books & Dreams
Eva Nordgren, Ericssons Bokhandel
Johanna Palm, Bokunge.se, vinnare Årets bokbloggsinlägg 2013
Julia Holke, Massolit Förlagsgrupp
Karin Larsson, Sista timmen, vinnare Årets nischade bokblogg 2013
Marcus Stenberg, Marcusbiblioteket.se, vinnare Årets bokblogg 2013
Mette Kristoffersson, Massolit Förlagsgrupp

 

Må bästa bokbloggare vinna!

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: