Fler sommarboktips

Yukiko Duke och Magnus Utvik tipsar om sommarläsning och jag blir lite sugen på att läsa Ghostman av Roger Hobbs, för trots att jag är lite trött på deckare så finns det bra böcker i genren som jag gärna läser. Det här verkar vara en sådan. Kanske ska jag också pröva att läsa något av David Peace. Duke beskriver hans böcker som ”litterära skildringar om vad som föder brott” och det låter onekligen intressant. Jag måste också verkligen få tummen ur att läsa något av Amanda Svensson och varför inte hennes senaste Allt det där jag sa till dig var sant.

Jag vill också, liksom Duke och Utvik, uppmana er att läsa Det handlar om dig av Sandra Beijer, Vi är inte sådana som i slutet får varandra av Katarina Sandberg. Däremot tycker jag att det är tråkigt att Utvik inte uppmanar även äldre läsare att läsa Beijers bok.

Se hela klippet här.

5 reaktioner på ”Fler sommarboktips”

  1. Ghostman dök upp som boktips på vår sommar-AW. Och nu igen, här hos dig. Om den kommer som ett tredje tips: då slår jag till : )

  2. Om du är trött på de vanliga deckarna gäller det kanske att hitta de där som verkligen sticker ut. Kan vara svårt, men det finns en och annan.

  3. Ska nog kolla upp om den genomgången finns på svt play. Jag brukar gilla samma böcker som Utvik (borde läsa hans egen bok), men inte Duke.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d