Snart dags för nummer 2

OmslagNr2www

Nu kommer snart andra numret av Fyrahundrafemtio, Sveriges nya litterära magasin. Det är bäst att kalla det så, då ViLäser på senaste framsidan hävdar att de är Sveriges enda riktiga bokmagasin. Kanske kan vi kalla Fyrahundrafemtio för Sveriges enda riktiga litterära magasin, men varför förhäva sig.

Även i nummer två tipsar jag om bra bokcirkelsböcker och precis som Nils Pennlert lovar kommer en överraskning om något riktigt kul på Götaplatsen att avslöjas. Kanske är Fyrahundrafemtio precis det som det litterära Göteborg behöver. Jag hoppas det, så att jag slipper vara avundsjuk på alla i Stockholm 361 dagar om året. När det gäller litterära event allså.

Måste också tillägga att jag även denna gång absolut älskar omslaget. Det mystiska, anti-glassiga är precis i min smak. Länge sedan jag läste något av Val McDermid dock. Det måste åtgärdas.

2 reaktioner på ”Snart dags för nummer 2”

  1. Ser fram emot att läsa nummer två för nummer ett gav verkligen mersmak! Val McDermid – tror aldrig jag läst någon bok av henne. Kan det verkligen stämma? Hoppas få inspiration av Fyrahundrafemtio.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: