Ett sorts test

bild(3)

Eller heter det en test? Hur som helst så har jag testat ett iPadfodral från Snugg och tänkte skriva några tankar om det. Inledningsvis var jag väldigt skeptisk till ett så stort fodral, då jag var van vid ett smart cover, men jag vande mig och gillar nu mycket. Bäst är att ungarna kan spela och leka med paddan utan att jag behöver oroa mig alls, samt att det känns säkrare att stoppa ner den i handväskan. Grabbarna O hälsar att de tycker att det nya fodralet är superbra, även om jag kanske inte blev så förtjust av fortsättningen ”för då behöver vi inte vara försiktiga alls…”

IMG_1(1)

Fördelen med ett stabilt fodral är att det går lätt att använda iPaden som skärm, eller i mitt fall tv. Då kan det vara skönt att kunna placera paddan på t.ex. ett bort. Med ett tangentbord till blir det dessutom ett helt okej alternativ till en dator.

Nackdelar då? Fodralet täcker lite väl mycket och ibland är det svårt att använda skärmen längst ut i kanterna. Det händer till exempel på jag använder wordpress och det gör jag ju ofta. Då känns det lite klumpigt.

Överlag är jag dock nöjd och då nästan 7/10 böcker jag läser är eböcker kommer det väl till pass.

 

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: