enligt O

Tankar från en bokberoende

Sommarläsning i lådan

Ondgjorde mig lite över att jag inte fick SvB:s höstkatalog i fredags, men det låg faktiskt ett paket i lådan med två böcker jag gärna läser. Ann Rosmans lockar mest, men Kinsella är en skön semesterförfattare!

 

Föregående

Tematrio – Sommarens läsplaner

Nästa

Dagens EM-böcker Portugal

6 kommentarer

  1. Jag har inte läst något alls av Rosman. Kanske är lagom att börja nu när det kommit några böcker.

    • Jag gillar dem! Kanske extra mycket för att de utspelar sig på Marstrand.

  2. Åh en ny Rosman! jag upptäckte hon för drygt ett år sedan och gillade böckerna, så den där måste jag leta upp!

  3. Kinsella är jag jättesugen på – tyvärr verkar alla bibblans kunder också vara det 🙁 Mvh Långtbakikön

  4. Rosman väntar jag också på – jag har inte läst de tidigare men jag brukar åka till fästningen med sexor och kände att den här skulle passa att läsa. Skulle önska att de fanns som e-bok på bibblan!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: