Vaccin till varenda unge

Foto: © UNICEF/Asselin

Jag är Världsförälder och dessutom Bloggare för varenda unge. Det betyder att jag ibland kommer att skriva inlägg som handlar om världens barn. Inlägg utan böcker, men med annat viktigt. Som livet.

Min son fick vaccin mot bland annat stelkramp igår. Det är så självklart att våra barn får de. Att de inte behöver dö av sjukdomar som enkelt kan undvikas. Den här bloggposten vaccinerar 95 barn. UNICEF har ett samarbete med Apoteket Hjärtat som går ut på att Hjärtat skänker en summa motsvarande 95 stelkrampsvaccin för varje gång en bloggare publicerar en bloggpost om För varenda unge. Jag gör det nu och du kan göra det också. Varje inlägg är viktigt. Mer information hittar du här.

Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning. För alla som blir Världsförälder just nu skänker Apoteket Hjärtat 5 doser vaccin. Du kan alltså ge 100 barn stelkrampsvaccin om du både bloggar och blir världsförälder.

 

 

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: