Bokalfabet 2.0 del 28.

Almost there! Som vanligt tänker jag att jag ALDRIG ska starta en endaste utmaning mer, eller skriva en endaste fråga, göra en endaste enkät. Vi får se hur det blir. Inget alfabet ändå för det är så himla långt…

Bokstaven Ä idag, som i…

Äpple

Ärlig

Äventyrlig

Äcklig

Äktenskap

Och en karaktär med för- eller efternamn på Ä. Det känns spontant lite lurigt måste jag säga.

Äntligen!, utropade Gert Fylking när Horace Engdahl och senare Peter Englund avslöjade nobelpristagen i Börshuset. Vilken nobelpristagare skulle få dig att brista ut i ett rungande Äntligen? Har det kanske redan hänt?

När du klurat färdigt är det dags att svara och när du svarat i din blogg får du gärna länka hit och/eller skriva en kommentar så att jag och andra kan få läsa dina svar. Annars går det utmärkt att svara i en kommentar.

 

4 reaktioner på ”Bokalfabet 2.0 del 28.”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: