enligt O

Tankar från en bokberoende

Dagens i-landsproblem

När jag kom hem från Thailand för drygt en vecka sedan väntade sju böcker på mig. Någon dag senare hämtade jag ut en klassikerbox från Bonniers. Två paket med reaböcker har kommit och jag har burit hem ett rejält gäng biblioteksböcker.

Nu sitter jag här med alla fantastiska böcker som jag verkligen vill läsa och jag vet inte riktigt var jag ska börja. Resultatet blir en lätt hysterisk duttläsning som inte leder till något annat än rätt taskiga läsupplevelser. Dags att göra en lista kanske?

Föregående

Boktolveuppdatering

Nästa

Det tar sig mot slutet

3 kommentarer

  1. Det här är en av anledningarna till att bara läser en bok i taget. En lista låter som en bra idé 🙂

  2. Åh, vad jag känner igen mig! Listor är lösningen på nästan alla i-landsproblem 🙂

  3. Listor är lösningen på många problem. 😉

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: