Bokmässepepp med Anna Fredriksson

Dags att på riktigt fokusera på Bokmässan som nu bara är en dryg vecka bort. Fram tills dess kommer fler än jag att berätta om vad de ser fram emot med Bokmässan och först ut är Anna Fredriksson. Anna Fredriksson har skrivit en rad böcker och den senaste Minnesförlusten är den första i spänningsgenren. Fokuset på karaktärer finns dock även här, så Fredrikssons stil känns igen. Här kommer hennes svar på fem snabba frågor om Bokmässan 2022.

Äntligen en “riktig” Bokmässa igen. Hur peppad är du?

Väldigt peppad! Dels för att jag inte har varit på bokmässan på några år och dels för att min nya bok är en debut i en ny genre: thriller.

Hur ser din medverkan på Bokmässan 2022 ut?

På lördagen har jag diverse programpunkter – jag kommer att precisera vilka på mitt Instagramkonto för den som är intresserad – och på söndagen ska jag hålla i Crimetimes skrivarskola mellan 10:00 och 14:00. Jag ska även delta tillsammans med flera skarpa författarkollegor och förläggare.

Vilka programpunkter vill du själv se?

Jag har ingen aning just nu, men det är alltid roligt att hinna se och lyssna till allt möjligt!

Vilken monter missar du inte?

Bonnierförlagens monter måste jag ju svara, eftersom jag själv ska framträda där…

Vad har du för råd till den som besöker mässan för första gången?

Ta på dig dina skönaste skor som du kan gå och stå länge i.

Hej från Anna!

Foto: Gabriel Liljevall

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: