En av årets bästa

img_4386

Det kan vara så att jag tog en bok med mig att läsa i badet och sedan inte kunde gå upp. Det kan vara så att jag låg kvar tills boken var utläst och vattnet var kallare än det bör vara för att ett bad ska anses vara trevligt. Ett längre inlägg kommer när jag samlat mig. Tills dess vill jag bara meddela att Kärlekens fyra årstider av Grégoire Delacourt är en av de bästa böcker jag läst på länge. Franskt, känslosamt och svinbra.

10 reaktioner på ”En av årets bästa”

  1. ”Franskt, känslosamt och svinbra” För mig räcker det egentligen bara med franskt. Men de andra två gav extra styrka till ”hemklicket” : ) Ann-Sofie

  2. Gillar redan Délacourt efter att ha läst hans ”Allt vi såg var lycka” till min bokcirkel. Hade tänkt läsa något mer av honom, och nu vet jag vad.

    1. Och jag ska läsa Allt vi såg var lycka, som är den av hans böcker jag inte läst. Gillade Författaren i familjen mycket också.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: