När jag läste 2015

Under året (förlåt förra året) läste jag 115 böcker, vilket är mer än 2014, då jag stannade vid 108. Jag är medveten om att det i alla andra kretsar än #boblmaf och snabbläsarfalangen inom den är en ansenlig mängd böcker, men det är långt ifrån rekordåret 2011, så jag läste 167 böcker, eller 2010 då jag hann med hela 165. 2012 läste jag 150 böcker och resultatet 2013 var inte heller så pjåkigt med 136 läste böcker. Mitt mål inför 2016 är att läsa fler böcker än i år helt enkelt.

Så här såg fördelningen av min läsning ut i år och de senaste åren. Jag fortsätter med samma diagram i år, då det är kul att se hur läslusten ser ut. Klart är att sommarens semester var en riktig läsorgie.

Läst2015ny

Under de närmaste dagarna dyker det upp en hel del listor och diagram om 2015, samt en rad inlägg om böcker som jag läst, men inte hunnit skriva om. Håll ut eller håll tillgodo, eller vad man nu säger …

 

 

2 reaktioner på ”När jag läste 2015”

  1. Kul med ett diagram där man kan följa flera års läsning! Om jag gjorde ett liknande diagram är jag rätt säker på att sommaren skulle vara den stora läsperioden.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: