En liten film om hyllvärmare

Var tvungen att testa att videoblogga, men det blev utan mig i bild den här gången. Fokus ligger istället på 10 dammiga hyllvärmare jag rotat fram ur mina gömmor.

Som  vanligt kan jag inte babbla med måtta och klippet är drygt 5 minuter långt. Så lite varning för det, som Anna Spolander brukar säga. Annars måste jag säga att jag fick lite blodad tand. Kanske blir några boktips i rörlig form snart igen. Nu kan jag ju knappast säga att just det här klippet handlade om boktips då jag inte ens läst böckerna jag snackade om, men nästa gång blir det andra bullar.

Så länge får ni hålla tillgodo med det här:

 

9 reaktioner på ”En liten film om hyllvärmare”

  1. Vad skoj! Kul idé. Brick Lane måste jag varna lite för, jättebra bok men tung att läsa på engelska tyckte jag. Men definitivt läsvärd!

  2. Trevlig start på lördagen med videotips. Anne Tyler har jag lånat av en kollega, Ett amatöräktenskap, men inte läst än. Hört mycket om De små tingens Gud, men det får bli på svenska för min del 🙂

  3. Hej!
    Jag har också de tv engelska böckerna, men har läst Brick Lane och den är verkligen läsvärd. Den andre… blev även jag för lat för att läsa. Kanske dags att ta tag i den nu! :)-

  4. Så kul med film! Vilka bra hyllvärmare du har. Vill gärna rekommendera The god of small things, Carol Shields och Anne Tyler är också favoriter. Det ska bli spännande att se vad du tycker om Hilary Mantel, jag har snart läst ut hennes Wolf Hall, som är fantastisk. Lycka till 🙂

  5. Vad bra det blev men filmen Linda! Haha, du har ”snott” lite en idé som jag ruvat på ett tag men inte vågat att testa. Vågar jag nu kanske? Annar kan jag säga att Brick lane också finns hos mig på avdelningen för gulnade böcker.

  6. Åh vad härligt med videoblogg, mer sådant tack (och jag gillar bara att det var fem minuter, varför korta ner när man kan babbla på tänker jag?!). Jag har inte läst någon av böckerna, men de små tingens gud har jag hört gott om från många håll.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: