Just nu läser jag…

…en bok jag tänkt läsa hur länge som helst, men som jag varit osäker på om jag skulle tycka om. En snackis med andra ord som många före mig har läst, nämligen Tidsresenärens hustru av Audrey Niffenegger som är en av boktolveförfattarna. Bok nummer 4 alltså.

Vad jag tycker? Att det blir lite rörigt är väl oundvikligt då Harry lever ett synnerligen rörigt och rörligt liv. Jag har läst 150 sidor och jag måste säga att jag gillar boken. Jag gillar personerna och det är kul att följa deras liv. Möjligen är det lite väl korta avsnitt, vilket gör det lite hattigt, men bra är det helt klart.

3 reaktioner på ”Just nu läser jag…”

  1. Ohh, den är så bra! Har precis läst Ett hem utan böckers inlägg om överskattade böcker, men denna bok är inte överskattad utan suveränt bra. Den bästa bok jag läste under förra året. Som du redan säker läst på 100 bloggar tidigare är det en bok som berör och inte vill släppa taget efteråt.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: