Kreta 2006

Jag vet hur barn blir till, men visst kan man undra hur vi tänkte när barn nummer två lyckade placera sig i magen sju månader efter att det första tagit sig ut. Det blev inget resande under 2005. Istället tog barn och nyköpt hus all tid.

Det var en kall vinter och jag promenerade omkring här ute i obygden varv efter varv. Till slut hade sonen nämligen lärt sig att tycka om sin vagn och jag var för rastlös för att sitta inne. Dessutom mådde jag inte lika illa utomhus.

I maj fyllde svärfar 60 år och hela familjen åkte till Kreta för att fira. Jag mådde fortfarande illa, men njöt hejdlöst av en vecka i relativ värme med människor som mer än gärna gick runt med min son som inte ville annat än att gå med hjälp av andra.

Mitt minne från våren 2006 är inte det bästa. Allt är ett töcken av illamående och trötthet. Att klura ut vilka av årets 52 böcker som lästes under vecka i Kreta är svårt, men jag tror att jag läste Tillsammans är man mindre ensam av Anna Gavalda och Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson, men mest sov jag.

2 reaktioner på ”Kreta 2006”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: