Ända in i kaklet

Sista semesterveckan och jag ska nu läsa allt jag planerade att läsa i sommar. Men nej, det går självklart inte. På det hela taget har jag haft en riktigt bra lässommar, men så många av de där böckerna som legat och väntat på sin tur har jag faktiskt inte läst. Inför Crimetime blev det en hel rad deckare och egentligen fick jag tips på fler som jag verkligen vill läsa, men nu får det nog bli något helt annat ett tag. Den här veckan tänker jag läsa som en tok. När terminen drar igång vet jag att orken kommer att försvinna en period.

Hur går det med de läsmål jag satt upp för 2017?

Jag ligger bra till för att nå målet med 125 lästa böcker i år och jag har redan läst fler böcker på engelska än jag gjorde 2016, vilket var ett mål. Att läsa böcker av författare från 26 länder bör jag klara, men det har bara blivit två klassiker hittills och målet var tio. Det är frågan om jag fixar det. Då får jag leta reda på ett gäng läsvärda tunnisar. Några tips?

Har ni några läsutmaningar? Hur går det med dem?

 

 

6 reaktioner på ”Ända in i kaklet”

  1. Någon kärlek för barnböcker? Där finns ju en del korta klassiker – Nalle Puh och Ture Sventon exempelvis. Annars kan du ju alltid hålla tummarna för att böckerna du har läst i år förvandlas till klassiker i framtiden. Då kan du åtminstone uppfylla målet retroaktivt!

    /Ponören

    1. Bra tips, men lite av syftet är också att kunna använda de lästa böckerna i undervisningen på gymnasiet. Den retroaktiva tanken gillar jag dock skarpt.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: