En lugn helg gjorde susen

Under helgen har jag umgåtts med tre trevliga kulturkollare och telefonkonfererat med de två andra. Så otroligt skönt att få fly den stressade vardagen ett par dagar och bara prata, läsa och äta alldeles för mycket. Det är en av de fantastiska möjligheter bokbloggandet har gett mig och det är jag otroligt glad över.

Eftersom jag hade en lugn helg har jag nu ganska mycket jobb kvar att göra, texter att läsa och betyg att sätta. Sista rycket innan terminen är över. Året har varit mycket bra och minst lika intensivt. Kurssystemet på gymnasiet är definitivt inte bra varken för lärare eller elever. Det hade varit skönt att kunna fortsätta med alla klasser nästa år och bara sätta ett terminsbetyg. Två av klasserna har jag kvar nästa år och det ser jag fram emot. Resten av tiden blir det Introduktionsprogrammen och det känns bra att komma tillbaka till mitt ”vanliga” arbetslag, men ändå ha kvar en fot på ett nationellt program.

Nu ska jag jobba lite och morgondagen blir troligen minst lika intensiv. Får se om det märks på bloggen. Snart är det dock dags att ägna den mesta tiden år sommarläsningslistan.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: