Veckans kulturfråga v.14 2023

Snart är det påsk och i vårt grannland i väster är det då påskekrim som gäller. Själv ägnar jag hela april åt spänningslitteratur och har redan nu hunnit skriva om månadens första deckare. Frågorna den här veckan handlar om just påskekrim.

Vilka favoriter bland spänningsromaner har du?

Läser du någon påskekrim i påsk, i så fall vad?

Just nu läser jag Sly av Sara Strömberg, men det går lite trögt. Kanske byter jag bok då det finns så många andra titlar som lockar. Jag vill till exempel läsa Barnmorskan i Berlin 1: Kvinnan i kanalen av Anne Stern och Coyote av Gabrielle Filteau-Chiba. Sedan väntar en trio engelska böcker i min Kindle, nämligen Bleeding Heart Yard av Elly Griffiths, Exiles av Jane Harper och The Dark av Sharon Bolton.

6 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.14 2023”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: