Wedding Season

Efter julfilmer blev den bröllopsfilm och Wedding Season är en väldigt charmig sådan. Vi får möta Asha vars föräldrar verkligen vill att hon ska hitta den perfekta mannen, en indisk sådan självklart. Asha själv vill istället fokusera på sin karriär och är inte speciellt intresserad av att dejta. När bröllopssäsongen startar blir dock behovet av en vettig dejt större. Eftersom Ravi befinner sig i samma situation som Asha och dessutom skulle kunna ses som en i alla fall hyfsat perfekt indisk dejt, bestämmer de sig för att låtsas vara ett par. Visserligen är Ravi för mycket av en slacker för Ashas smak, men han är tillräckligt trevlig för att hänga med under de många bröllop som de förväntas gå på.

Ni fattar vartåt det barkar och Wedding Season är ingen film du ser för annat än underhållning. Som sådan är den dock både charmig och trevlig. Suraj Sharma som också är med i How I met your father är riktigt bra och jag gillar även Pallavi Sharda som spelar Asha. Manuset är skrivet av Shiwani Srivastastava som kom tvåa i en manustävling och några år senare blev Netflix-film.


Om filmen

The Wedding Season, (2022)

Manus av Shiwani Srivastastava

Regisserad av Tom Dey

Rulla till toppen
%d