Veckans kulturfråga v.38

Jag inser att inte alla ska till Bokmässan i Göteborg och veckans kulturfråga skulle kunna handla om den, eller något annat. Om du inte tillhör besökarna borde frågorna funka ändå. De handlar nämligen snarare om författare och böcker än specifikt om Bokmässan. Koppla till årets mässa eller inte.

Vilka författare skulle du vilja köpa en signerad bok av?

Vilka författare vill du lyssna till?

Min egen hemmagjorda regel är att signerade böcker inte räknas som köp då de är minnesföremål, vilket borde vara ett av de bokbloggarbudord som jag och Helena publicerade för länge sedan. Det är roligt med signerade böcker och en drömsignering vore att få en från Chimamanda Ngozi Adichi. Gällande mässförfattare så skulle jag vilja köpa en bok signerad av Elly Griffiths. Det finns dock inte så många olästa att köpa, men det bör gå att lösa. Jag skulle också kunna tänka mig en signerad bok av Johannes Anyuru och köper gärna Liv Strömquists senaste bok också.

Jag har gått igenom seminarieprogrammet, men saknar verkligen de små dagsfoldrar med seminarium som fanns förr. De har nu ersatts av Mässtidningen och den är inte alls lika smidig. Författare jag ser fram emot att lyssna till är Negar Naseh, Sarah Moss, Golnaz Hashemzadeh Bonde, Sara Gordan, Marian Keyes och Lucy Diamond för att nämna några,

9 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.38”

  1. Pingback: Veckans kulturfråga v. 38 | Lottens Bokblogg

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: