Veckans kulturfråga v.14 2022

Snart påsklov och det behövs inte minst för min läsning. Under mars skulle jag läst böcker av författare jag inte läst något av på länge och jag började bra, men kom liksom av mig. Därför fortsätter jag även i april. Temat idag är just författare du tyckt mycket om, men ändå inte läst något av på länge.

Vilken favoritförfattare har du ”tappat bort”?

På den lista av författare som jag vill återupptäcka finns bland annat Nick Hornby som jag läste massor av tidigare, men inte på länge. I mars kom en ny bok på svenska som heter Precis som du. En författare som däremot inte finns med i min favorittolva, men som jag ändå vill läsa något av igen är Julie Otsuka som också är aktuell med nya boken The Swimmers.

7 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.14 2022”

    1. Fördelen och nackdelen med att läsa mycket via e-boksappar är att det finns så otroligt mycket att välja mellan, men det är mycket fokus på nytt och lättsmält.

    1. Det lite lustiga är att utmaningen också fått mig att komma ihåg andra favoriter som låg ännu längre bak i minnet.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: