De halva böckernas månad

Mars blev en trög läsmånad och många är de böcker jag påbörjat men ännu inte läst ut. Målet var att återse några gamla favoriter som finns med i utmaningen Favorittolvan 2022 och det har väl gått sådär. Eller egentligen har det gått rätt hyfsat, då jag letat upp och påbörjat en handfull böcker, men bara en blev utläst. Det var å andra sidan den helt fantastiska Blybröllop av Sara Paborn.

Under april kommer jag därför att fortsätta min favoritläsning och möjligen smyga in lite påskekrim. De böcker som ligger i pipeline (och i vissa fall är påbörjade) är:

4 reaktioner på ”De halva böckernas månad”

  1. Jag ser att APPLE TV+börjat sända TV-serien Slow Horses, baserat på Mick Herrons böcker, som inte fått så mycket uppmärksamhet när de gavs ut i Sverige. Eftersom TV-serien fått så mycket positiva omdömen, så vill jag börja med böckerna.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d