Veckans kulturfråga v.7 2022

Det är februari och här skiner solen som om våren var på väg. Underbart är kort, då ett regnväder är på väg in. Två saker har inspirerat veckans kulturfråga. Dels att jag tillbringade förra helgen i trevligt bokbloggarsällskap, men också utmaningar med olika fiktiva hus med artister, författare och bokkaraktärer som snurrat runt i sociala medier. Veckans fråga handlar om fiktiva världar och lyder.

Vilken bokvärld skulle du vilja leva i och vem skulle du vara?

Som alltid med frågor kan jag fundera länge innan jag kommer på något och därefter börjar det bubbla i skallen och jag kommer på massor. Min första, spontana tanke var att jag vill besöka Prince Edward Island och Anne på Grönkullas värld. Frågan är i vilken av böckerna och som vem. Jag har landat i att jag skulle vilja jobba med henne som lärare och alltså träffa den vuxna Anne.

Det hade också varit trevligt att jobba på bokförlag och kanske då på Schantz förlag som beskrivs i Johanna Schreibers Mellan raderna. Frågan är bara om jag orkar med allt drama.

5 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.7 2022”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: