Fem låtar att sjunga högt till

Jag har en lista på Spotify som heter just ”låtar att sjunga högt till” och den spelas när jag kör bil eller är ensam hemma. Idag listar jag fem av dem.

Din tid kommer med Håkan Hellström har ett budskap som ibland kan behövas när det känns tungt. Att högt skråla ”din tid kommer” för sig själv i bilen kan förändra dagen.

This is the year med Marit Bergman har samma tema om att det kommer att bli bättre och i det här fallet i ett helt år. Nästa år. När det nu må komma. Kanske nästa år?

It takes a fool to remain sane med The Ark sjunger jag högt till när allt känns lite väl snurrigt och galet, eller i de stunder då jag tappat hoppet om vår samtid. Det händer rätt ofta nu för tiden och även om Ola Salo inte kan lösa allt, ger hans sång mig perspektiv.

Issues med Julia Michaels, I’ve got issues, jo tack, så är det verkligen, men allt känns lite bättre efter att sjungit om det. Inte lika ösig som mina andra favoriter, men den funkar fint ändå.

It’s my life med The Animals är min theme song. Minns ni Ally Mc Beal, där karaktärerna hade en låt som spelades när de behövde lite extra pepp och styrka? När jag åkte till mitt första lärarjobb var det The Animals som sjöng i öronen varje morgon.

 

 

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: