Sommarmöten

Vänskap står i fokus i Emily Henrys bok Sommarmöten och då mer specifikt vänskapen mellan Poppy och Alex. Sedan många år tillbaka har de rest på semester varje sommar, men förra gången hände någonting och nu har de inte träffats på många månader. Poppy, som arbetar som resereporter i New York, får chansen att i jobbet åka på spektakulära resor, men mest av allt längtar hon efter att få dra på budgettrip med Alex. Hon är till och med beredd att besöka staden de båda kommer ifrån och som hon avskyr.

Innan vi får veta vad som hänt mellan Poppy och Alex får vi följa med på en rad av deras resor och parallellt får vi följa dem i nutid. En speciell vänskap presenteras och eftersom jag verkligen gillar karaktärerna är de roliga att följa. Jag blir lite trött på deras velande ska sägas, men det finns ändå en charm i Emily Henrys berättelse som tilltalar mig.

Sommarmöten är mer ”vanlig” än författarens förra bok Strandläsning, men det är ändå en kul idé att fokusera på resor och som sommarläsning är den därför perfekt. Emily Henry har seglat upp som en favorit i genren och jag hoppas på fler, bra böcker i framtiden.

4 reaktioner på ”Sommarmöten”

  1. Jag gillade inte alls den här så mycket. Jag köpte nämligen inte orsaken till att Poppy och Alex inte blivit ett par. När jag inte gjorde det blev allt mest trams. Men jag kanske är för hårt 😀 Älskade Strandläsning ska sägas!

  2. En trevlig bok, passar bra nu när man inte kan resa nånstans, jag köpte boken, en bok i min smak:) kittlar mitt inre och jag drömmer mig bort. Jag älskar din blogg;) tittar in varje vecka för att läsa, ibland något gammalt, ibalnd det seanste, är man bokmal så är man:)

    Love från Karlshamn

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: